Produktinformation: Behandlere

Alle behandlere i Danmark kan oprette en profil hos Din Lokale Behandler. Profilen betales årligt og er et års abonnent på en lokale behandler hjemmeside i den kommune du bor i. Prisen er 1.000 kr. inkl. moms årligt

Produktinformation: Kursus steder

Alle kursus steder som relaterer til vores kundegrupper, kan oprette en profil på hjemmesiden dinlokalebehandler.dk. Prisen er 1.200 kr. inkl. moms årligt

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, men sker ikke uden varsel og kun ved opstart af en ny periode. Alle priser er inkl. Moms.

Bestilling:

Ved bestilling af profilen binder du dig i et år og kontaktes igen 2 måned før udløb for at høre om du er interesseret i at forlænge perioden. Du betaler ikke før du har godkendt den endelige profil. Du kan betale på flere forskellige måder. Vi fremsender en faktura når du har betalt.

Sikker hjemmeside med SSL-certifikat.

Alle hjemmesider er SSL sider, det betyder at alle betalings oplysninger bliver sendt krypteret. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

Reklamation:

Da du selv opretter og vedligeholder din profil, ville der i den forbindelse ikke være tale om nogen former for reklamation. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med opsætning eller rettelser. Det er vores pligt af din profil er online og virker efter formålet.

Fortrydelsesret:

Du kan fortryde din bestilling af en profil inden 14 dage. Ønsker du ikke at deltage sletter vi din profil og returnerer dine penge.

Hjemmesiden drives af firmaet:

Curiscare ApS  CVR nr.: 35383573  

(+45) 3217 2054, Hornebyvej 38 B, 3100 Hornbæk

Forbehold for ændringer:

Din Lokale Behandler forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for disse hjemmesider. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.